LET OP, onze showroom is op de volgende dagen gesloten: Baarn: 8 en 9 november 2024 + 24, 25, 26 en 31 december 2024 + 1 januari 2025 | Ootmarsum: 8 en 9 november 2024 + 20 december 2024 t/m 5 januari 2025. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.

Hoera! Enkele productgroepen van onze leverancier Solarlux zijn EPD-gecertificeerd. Zowel de verticale systemen van aluminium en volledig glas hebben het Energie Prestatie Certificaat behaald. Dit betekent dat voor deze productgroepen een levenscyclusanalyse getoond kan worden voor het hele productieproces. Dit is vooral belangrijk op het gebied van energiezuinig en duurzaam bouwen.

Wat kun je met een EPD-certificaat?

Een EPD-certificaat is een document waarin je gegevens kunt vinden over de milieu-impact van een bepaald bouwmateriaal in elke fase van de productlevenscyclus: productie, constructie, einde levensduur en het potentieel voor hergebruik, terugwinning of recycling. En nu horen wij je denken, wat levert dat dan op? Uiteraard kan een goed energielabel de marktwaarde van het pand of de aanbouw verhogen, omdat kopers en huurders vaak bereid zijn meer te betalen voor een energiezuinig pand. Daarnaast helpt het bij het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid.

Wij zijn trots dat we werken met producten en materialen die EPD-gecertificeerd zijn! Wil je meer tips over het verduurzamen van je serre?

Wij geven je vier tips! Klik hier

Orangerie met weids uitzicht

“Busscher Serrebouw is van begin tot eind een bedrijf dat staat voor vakmanschap gebleven. Van meedenken met het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de serre, wij zijn meer dan tevreden. Wij raden Busscher Serrebouw dan ook ten zeerste aan.”

Fam. Dijkstra, Rotterdam

DE SERRE VAN UW DROMEN

Er zijn verschillende manieren om van een serre een duurzame aanbouw te maken. Het begint bij het juist onderhouden van de serre. Daarnaast kun je ervoor kiezen natuurlijke ventilatie-oplossingen en duurzaam toebehoren te plaatsen en te investeren in hoogwaardige beglazing en optimale profielen.

Bent u op zoek naar een serre op maat die naadloos aansluit bij uw woning en wensen? Ontdek dan de vele mogelijkheden van Busscher Serrebouw voor een serreaanbouw. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Busscher Serrebouw en laat u inspireren.

Ja, ik wil een afspraak

Busscher duurzaam